Generalforsamling 2019

Kære medlemmer 

Vi har lyttet til jer, og næste års sociale arrangement og generalforsamling bliver afholdt på solskinsøen Bornholm fra fredag den 15. marts 2019 til søndag den 17. marts 2019.

Selve generalforsamling 2019 finder sted på Hotel Siemsens Gaard, Havnebryggen 9, 3740 Svaneke, lørdag den 16. marts 2019 kl. 10.00. 

Som noget helt nyt tilbyder vi i år fælles bustransport med opsamling 3 steder i landet. Første opsamlingssted bliver i Kolding, andet opsamlingssted i Odense og tredje opsamling finder sted i Ringsted.  Forplejning på busturen vil være sandwich samt øl/vand. 

Iflg. planen vil vi ankomme til Svaneke midt på eftermiddagen om fredagen. Dette giver mulighed for at få et par timer på egen hånd, inden DC omkring kl. 19.00 er vært for en 2-retters aftenmenu ekskl. drikkevarer. 

Lørdag kl. 10.00 afholdes generalforsamling, der afsluttes med en frokost. Om eftermiddagen har vi bussen til rådighed, og for dem, som har lyst, tager vi en tur til Hammershus. 

Aftenens arrangement starter kl. 18.30 med en velkomstdrink og herefter serveres en 3-retters festmenu inkl. vin/øl/vand.

Efter middagen vil der være mulighed for få rørt dansebenene, inden der bliver serveret natmad ca. kl. 00.30.

Søndag morgen efter morgenmaden går turen tilbage til de enkelte opsamlingssteder.

Så kære medlemmer – der er lagt op til en helt forrygende tur til den beskedne pris kr. 1.000,00 ekskl. moms pr. person. Tilmeld jer derfor snarest og senest den 15. december 2018. Tilmeldingen er bindende, og faktura for arrangementet vil blive fremsendt umiddelbart efter tilmeldingsfristen. 

Læs mere om hotel Siemsens Gaard på www.siemsens.dk 

Klik her for tilmelding

Vi ser frem til et hyggeligt samvær med jer.

Med venlig hilsen 

Danske Cykelhandlere 

Thomas & Mona