Finansiering

Danske Cykelhandlere & SPARXPRES har indgået en aftale om samarbejde om finansiering fra 1. juli 2013.
Samarbejdet betyder, at du kan tilbyde dine kunder lånemulighed fra kr. 2.000,- helt op til 100.000 kr. til varekøb i din butik. Du finder samarbejdsaftale og låneberegner i menuen øverst til venstre.

Hvordan foregår det?
Dine kunders ansøgning sker elektronisk via dig og din PC, og indenfor SPAREXPRES´ åbningstid vil du senest efter 15 minutter modtage en e-mail med svar på ansøgningen.

SPARXPRES holder åbent som følger:
Mandag til fredag kl. 9.00 – 19.00
Lørdagkl. 10.00 – 16.00
1. søndag i måneden kl. 10.00 – 15.00

Skulle der være spørgsmål til en ansøgning, eller har du ønske om generel support er du altid velkommen til at kontakte SPARXPRES forhandlerservice på telefon 96 16 13 29 eller på
e-mail sparxpres@sparnord.dk
Du har mulighed for at tilbyde dine private kunder forskelige lånetyper. Klik her og se produktoversigt med kundevilkår og afregningsvilkår til butikken.

Hvad betyder det for din forretning?
Bedre likviditet – pengene kommer i kassen med det samme.Mulighed for øget salg og omsætning – de kunder som måske ikke lige har penge på lommen her og nu, får mulighed for at handle hos dig.Kunder, der handler gennem en finansieringsløsning, efterspørger typisk ikke rabat, men ser primært på den månedlige ydelse.Du får mulighed for mersalg / opsalg til et dyrere produkt – det koster kun ganske få kroner ekstra pr. måned at låne et par tusinde kr. mereDu har mulighed for at opnå bedre indtjening via henvisningsprovision fra SPARXPRESDu minimerer egen risiko for tab ved at benytte en finansieringsløsning fra SPARXPRES

Hvordan kommer jeg i gang?
Ønsker du, at din forretning skal kunne tilbyde disse attraktive lånemuligheder, beder vi dig udfyldeinteressekortet og returnere det til SPARXPRES.
Herefter vil du blive kontaktet af din lokale konsulent fra SPARXPRES, som vil introducere dig for samarbejdets muligheder. Der udarbejdes butiksmaterialer og en forhandlervejledning, som også bekriver de forskellige lånemuligheder og praktikken i øvrigt. Se markedsføringsmaterialer her.
De lokale konsulenter i SPARXPRES er:

Kontaktoplysninger:
Tlf: 96 16 13 29
Mail: support@sparxpres.dk

Du ønskes rigtig god fornøjelse med de nye finansieringsmuligheder gennem SPARXPRES.