Danske Cykelhandlere holder løbende konkurrencer på Facebook, hvor der er mulighed for at vinde lækre præmier, der er sponsoreret af brancheforeningens leverandørmedlemmer.

Vi beskytter dine data – også når du deltager i Danske Cykelhandleres konkurrencer.

Når du vælger at deltage i en konkurrence, der bliver igangsat af Danske Cykelhandlere online via hjemmeside eller sociale medier, så beskytter vi i henhold til GDPR (persondataforordning gældende pr. 25. maj 2018) naturligvis dine data.

Du afgiver dine data som navn, adresse og telefonnummer for at kunne benytte websitet og de forbundne og tilhørende online services, samt deltage i konkurrencer.

Du er ikke forpligtet til at give os oplysningerne. Hvis du ikke afgiver dine persondata (navn, adresse, telefonnummer og i nogle tilfælde e-mailadresse), kan du ikke deltage i konkurrencer.

Vi gemmer oplysninger i op til to år i en sikker database, hvorefter dine data bliver slettet i.h.t. gældende GDPR-lovgivning.

Konkurrencerne er ikke støttet, sponsoreret, administreret eller på anden måde forbundet med Facebook.

Hvem kan deltage i konkurrencerne

Man kan deltage, hvis man er bosiddende i Danmark og er over 18 år gammel. Hver person kan kun deltage én gang pr. konkurrence. Forsøg på snyd og brug af falsk navn vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Medlemmer af Danske Cykelhandlere og deres ansatte kan ikke deltage i konkurrencerne.

Det er gratis at deltage i konkurrencerne.

Udtrækning af vinder og udlevering af præmie

Alle, der indenfor svarfristen har svaret korrekt på den konkrete konkurrences spørgsmål, er med i lodtrækningen om konkurrencens præmie. Vinderen vil blive kontaktet direkte af Danske Cykelhandlere vedr. udlevering af præmien.

Ved at deltage accepterer man samtidig, at Danske Cykelhandlere uden vederlag må offentliggøre navn og by på vinderen på Facebook, på Danske Cykelhandleres hjemmeside og i Danske Cykelhandleres fagblad CYKELbranchen. Billede af vinderen vil kunne blive vist, såfremt vinderen afgiver specifikt samtykke til det.

Reagerer vinderen ikke indenfor 5 dage, vil der blive udtrukket en ny vinder. Det samme gælder, hvis vinderen ikke indenfor 5 dage fra udtrækningen afhenter præmien på det aftalte sted.

Det er deltagerens eget ansvar, at besvarelsen kommer rettidigt frem, og Danske Cykelhandlere kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, uanset hvad årsagen dertil er.

Præmieafgift

Eventuelle præmieafgifter dækkes af Danske Cykelhandlere.

Spørgsmål

Spørgsmål til konkurrencerne kan sendes til Danske Cykelhandleres sekretariat på info@danskecykelhandlere.dk.

Vilkårene er senest opdateret den 2. juni 2020.